Fietstocht en BBQ 2024

39e fietstocht 2e pinksterdag 2024

Wat een toestand was het. De duiven moesten wachten{ 1,2,3,4 nachten in de mand…
En wat heeft dat nu weer met de fietstocht te maken…
Een aantal mensen was zo slaperig dat ze helemaal vergeten zijn om foto’s te maken. Dit jaar dus een kleine foto compilatie, met gelukkig toch ook de winnaars op de foto.
Geert, één van de feestcommissieleden heeft alsnog een verslag gemaakt van deze dag, en zo komt alles nog weer goed, bedankt Geert!
en uiteraard alle feestcommissieleden en helpende handen en bedienden, super bedankt.

Het verslag van Geert:

“Terwijl de leden van de feestcommissie druk in de weer zijn om van van 2e pinksterdag weer een geslaagde fietsdag te maken, wordt de club geconfronteerd met een teleurstelling omdat de duiven die reeds vier overnachtingen in de manden hadden doorgebracht, in verband met het slechte weer, retour werden gebracht naar het honk van vertrek met als mededeling dat men niet exact de tijd van terugkeer kon aangeven. 

Niemand kon bevroeden dat dat rond 01.00 uur zou zijn en ook niet dat daar een mand van een andere vereniging bij zat die rond 03.15 werd opgehaald. Een lange nacht voor hen die daarvoor de zorg droegen terwijl het merendeel met de kop diep in het kussen lag te ronken om fit te zijn voor de fietstocht die immers om tien uur zijn aanvang zou hebben.
Vroeg in de ochtend van 2e pinksterdag zijn de duiven gelost bij het lokaal en het leeuwendeel is veilig thuis gekomen.

Danny, John, Fons, Wim P, Hans ter H en Ludwig dank voor jullie zorg. Chappeau.

De groep van Wannie was de eerste groep die om 10.00 uur vertrok.

De rest met 4 minuten verschil.

De route verliep door ons mooie buitengebied en een ieder was enthousiast over de route met als kleine kanttekening dat er bij Obelink nog al wat stagnatie was ivm de drukte.
Kleine troost…. Daar had een ieder last van.

Teruggekomen van alle inspanningen kon men de mobieltjes inleveren bij Natascha en kregen de deelnemers van Peggy een vragenlijst uitgereikt waarop hoofdbrekende vragen stonden die ze moesten beantwoorden. Maar eerst een luciferspel bij Ineke oplossen.
Alles werd beoordeeld en verwerkt op de lijst als min- of pluspunt voor de eindscore.

Winnaar van de fietstocht 2024 werd……. de Dropamientjes

Na deze uitreiking was het de beurt aan Natascha en Wannie om weer zoveel mogelijk loten te verkopen voor een verloting vol mooie prijzen.

In de tussentijd werd de warme hap bereid door Robert Schotman met zijn snackwagen. Iedereen kon bestellen wat en zoveel hij/zij wilde.

Absoluut een succes gezien de reacties van de deelnemers”.

Nou Geert, je kunt wel in de redactie, mooi gedaan! Je weet me te vinden heh, haha..

Al met al een zeer geslaagde dag, veel werk verzet door iedereen, en inclusief mooi weer en een prachtige fietstocht, veel schik gehad met elkaar, en daar doen we het voor!!
Op naar Pinksteren 2025

Reacties zijn gesloten.