Jaarlijkse Feestavond 2023

Op 10 november hadden we al weer onze jaarlijkse feestavond, waarbij alle kampioenen gehuldigd zijn.
Voorzitter Danny Frenken heette iedereen van harte welkom, en wenste iedereen een fijne avond toe. Tijdens de avond nam hij regelmatig het woord en zette dan een aantal mensen in het zonnetje.
Ook de commissie die alles had voorbereid en verzord werd heel hartelijk bedankt daarvoor.
De uitslagen staan bij Kampioenschappen.
Iedere kampioen kreeg een persoonlijke toelichting, zie onder de fotogalerij.

Al met al hadden we een prachtige en gezellige avond, een feest rondom de kampioenen en we mogen blij zijn in Winterswijk met zo’n rijkdom aan prestaties van onze duiven!
In ieder geval weer een mooie motivatie voor iedereen om er in 2024 weer voor te gaan!


Franz Smäeing
De start van het seizoen was succesvol. Op de eerste Vitesse vlucht gelijk al een 1e en 2e plaats. Ook op de 3e vlucht lukte dit weer. Op de Midfond op Dizy le Gros mocht hij ook de 1e plaats op zijn naam zetten.
Combinatie te Selle
De eerste 4 vluchten met de Vitesse deed hij mee voor de 10 euro vluchten. Het succes bleef hier nog uit. Toch wil ij in 2024 weer een poging wagen met de jaarlingen.
Het succes kwam wel bij de jongen.
Met de 1e Jongeduiven vlucht was het gelijk raak. Een 1e plek en 3 bij de top 10. Daarna verschillende kopprijzen, en op de Midfond Jong Dizy le Gros een 1e en 4e plek. Ook op de vluchten er na verschillende malen een aantal bij de top 10.
Fons Klein
Op de Vitesse begon hij met 15 doffers en duivinnen, op de 4e vlucht nog 10 mee, en na de 7e vlucht met 6/7 duiven mee en die gaven de top11 noteringen op de MIdfond.
Met de jongen ging het ook helemaal goed. Op zijn 1e vlucht gelijk 2,3,4,9e prijs. Ook de vluchten er na incl een aantal Midfondvluchten werden er mooie noteringen gemaakt.
Hans ter Haar
Hans is een echte Vitesse man zo werd gezegd. Vele duiven steeds bij de eerste 10. Op de 4e vlucht bv een 2e en 3e prijs.
Ook met de Jonge Duiven waren er veel goede resultaten en vaak een aantal bij de eerste 10. Op de 2e vlucht een 1e,7e 8e plek. Ook op de Natour ging het goed, met op de 3e vlucht een 1e prijs. Komend jaar komt er een nieuwe accommodatie, wat zal dat geven?
Dick van Kouteren
Dick is meer een Midfond man. Ondanks dat wel 3e Vitessevlucht een 3e plek met Loverboy. Een duif die zich verschillende malen goed liet zien afgelopen seizoen. Ook op de 6e Vitessevlucht een 3e plek. Op de Midfondvluchten werden er verschillende kopprijzen bij de 1e 10 gehaald. Op de Jongeduivenvluchten gingen er 5 mee. Bij de 1e vlucht gelijk 4 in de prijzen. Ook daar verschillende malen een goede score, met de 1e prijs op de 4e en 5e vlucht, weer met 5 duiven mee. Al met al een hele knappe prestatie.
Maarten van Egmond
Een echte Vitesse man. Veel Vitesse vluchten werden beloond met hoge klasseringen bij de eerste 10. De laatste MIdfondvlucht zelfs een 2e plek. Ook bij de Natour verschillende vluchten een 2e t/m 9e plek.
Rodi Overbeek
Rodi heeft een ander seizoen dan die van de meeste liefhebbers. Hij speelt in juni en juli op de Overnachtfond. Op de 3e vlucht behaalden zijn duiven een 6e en 7e plaats. Op de 5e vlucht een 9e plek. Op het eind speelt hij mee op een aantal taartvluchten, en het seizoen zit er dan weer op.
Berthold Elsweyer
Nog een Overnachtfond man. Hij draaide een erg goed seizoen.
Op 5 vluchten haalt hij een 1e en vaak ook meerdere plekken bij de eerste 5.
Op de 5e vlucht Bordeaux een 1e en 2e plek, en een 1e in de afdeling en Noord.
Gerben Grievink
Op de Vitesse begon het eerst rustig aan, met een aantal keren prijs bij de 1e 10. Op de Midfond 1 keer een top 10 notering.
Op de Dagfond ging het dit seizoen beter als vorig jaar. Op 4 vluchten mooie klasseringen bij de 1e 10, en zelfs op de 3e Dagfond top met 1, 5,7.
Met de Jongeduivenvluchten begin het vanaf de 3e vlucht te lopen. Met de 4e vlucht zelfs een 1e,2e en 5e plek Ook op de Natour vele klasseringen bij de 1e 10 en op de 5e vlucht 1,2,4,6e plek. We hebben het in de verslagen kunnen lezen.
Al met al toch een prachtig seizoen. Komend jaar wil hij zijn pijlers nog meer richten op de Dagfond. Wat zal het worden?
Rudi Theling
Op de Vitesse werden een aantal mooie prestaties gehaald met klasseringen bij de 1e 10.
Met de Midfond was dat iets minder, maar de specialiteit ligt op de Dagfond.
Dit is dan ook beloond met vele mooie plaatsingen 1e 2e en 3e prijzen werden gehaald.
Jos Douma
Jos onze een van onze nestor’s heeft geweldig gepresteerd met 6 duifjes op de Vitesse.
Met 2 x top 10 notering een 5e en 6e plek.
Bert Ros
Tijdens de Vitesse speelde hij nog op weduwschap. Richting de Midfond gingen ze op nest wat resulteerde met 2e plek bij de 3e vlucht. Op de Dagfond ging het heel mooi, met een 3,6e plek op de 3e vlucht en een 1e op de 4e Dagfond met de “124”.
Danny Frenken
In het begin van het seizoen kwamen ze gelijk redelijk. Een aantal mooie top 10 noteringen waarvan een 2e op de 2e vlucht.
Op de Midfond en Dagfond beide 2 keer een top 10 notering.
Gelukkig zijn er veel jongen overgebleven van de Natour, waardoor positief wordt uitgekeken naar seizoen 2024.
Wim Mielekamp
Zowel op de Vitesse als Midfond een aantal mooie klasseringen gehaald, bij de 1e 10.
Op de 6e Midfond een mooie 1e plek.
Bij de jongen was het op 3 vluchten succesvol met top 10 noteringen. Op de 3e vlucht zelfs een 1e en 2e plek.
Eric Prinsen
Als laatste maar niet echt als laatste onze Generaal Kampioen.
Eric heeft een fantastisch seizoen achter de rug.
Op de Vitesse gingen zijn duiven al als een speer van start. Vele hoge klasseringen. Ook op de Midfond en Dagfond ging het vaak super.
Hij heeft in totaal 12 keer een 1e gevlogen. Eigenlijk het hele seizoen door topprestaties!

Reacties zijn gesloten.