Jaarlijkse Feestavond 2022

Feestavond 2022

Onze jaarlijkse feestavond vond plaats op vrijdagavond 11 november op de mooie locatie van de Gulle Smid in Winterswijk.
We werden verwend met lekkere hapjes en drankjes, en ook de kampioenen werden gehuldigd. Er werden nogal wat diploma’s uitgereikt, bekers, en een mooi pakket met allerlei versnaperingen voor de toppers.

Voorzitter Koby Dietz(paste nog net op de foto) riep iedereen bij zich en benoemde de behaalde resultaten. Daarna kreeg een ieder de beloning uitgereikt.

Naast dat er veel liefhebbers waren die een goeie duif hadden die tot duifkampioen werden benoemd, waren ook de vliegprestaties op alle categorieën mooi verdeeld.

Op de foto van links naar rechts:
Dick van Kouteren, Danny Franken, Bert Ros, Frans Smaeijng, Eric Prinsen, en Hans ter Haar.

Helaas konden niet alle leden op de avond komen, maar eentje was toch stiekem aanwezig op de foto aan de schouw
Al met al een geslaagde avond, een beetje muziek erbij, en lekker gekletst met elkaar. Hopelijk worden alle te behalen kampioenschappen ook volgend jaar weer onder zoveel of zelfs nog meer liefhebbers verdeeld.
Want dat motiveert toch weer extra om van ’t winter de mooiste koppels te maken om volgend jaar met mooie jongen weer te kunnen knallen!
Alle kampioenen van harte gefeliciteerd! En wie nieuwsgierig is naar hun plaatsingen kan dit weer vinden onder het kopje Clubinfo>>Kampioenen

Reacties zijn gesloten.