Gewijzigde planning trainingsvluchten

Leden,

De africhting van zaterdag is afgelast.

Er zijn nog een tweetal africhtingen voor de jonge duiven:

  • Maandag 3 juli a.s. inkorven van 18:30 tot 19:30, vrachtwagen komt om 20:00. Verzoek aan de deelnemers om te helpen bij laden (indien mogelijk);
  • Maandag 10 juli a.s. inkorven van 18:30 tot 19:30, vrachtwagen komt om 20:00. Verzoek aan de deelnemers om te helpen met laden (indien mogelijk);

Groeten Sander 


Van: Arjan van de Willige <arjanvandewillige@icloud.com>
Verzonden: donderdag 29 juni 2023 10:36
Onderwerp: Gewijzigde planning trainingsvluchten

Beste bestuurders,

Voor komende zaterdag 1 juli a.s. hadden wij in de planning om extra trainingsvluchten te gaan organiseren. Maar gezien de weersvooruitzichten voor aanstaande zaterdag hebben wij besloten om deze niet te laten doorgaan.

Om een ieder de gelegenheid te geven om in te stappen hebben wij besloten om de geplande losplaatsen voor de trainingsvluchten van dinsdag 4 en dinsdag 11 juli a.s. aan te passen. Het programma voor deze trainingsvluchten ziet er nu als volgt uit.

Trainingsvluchten dinsdag 4 juli a.s.:

CC 1-3 gaan naar Eefde, CC 4-5 gaan naar Gendringen en CC 6-7 gaan naar Boxmeer.

Inkorven op maandagavond 3 juli, de duiven worden op iedere losplaats per container gelost, vrachtgeld bedraagt €0,44 per duif en de duiven worden in CC 1-5 opgehaald volgens schema A en in CC 6-7 volgens schema B.

Trainingsvluchten dinsdag 11 juli a.s.:

CC 1-5 gaan naar Kalkar en CC 6-7 gaan naar Beek en Donk.

Inkorven op maandagavond 10 juli, de duiven worden op iedere losplaats per container gelost, vrachtgeld bedraagt €0,44 per duif en de duiven worden in CC 1-5 opgehaald volgens schema A en in CC 6-7 volgens schema B.

Voor alle trainingsvluchten geldt dat het aantal duiven/manden tijdig moet worden doorgegeven via inmanden!

Verder geldt dat wanneer uw eigen vereniging besluit om niet deel te nemen de leden van uw vereniging die wel willen meedoen mogen inkorven bij een andere vereniging in uw eigen spelgebied. Op deze trainingsvluchten zijn zowel oude als jonge duiven toegestaan.

Willen de verenigingssecretarissen hun leden hierover informeren. Alvast vriendelijk bedankt.

Ik vertrouw erop u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.

Met vriendelijke groet,

Arjan van de Willige

Secretaris Afdeling 9

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.