Trainingsvluchten natour mededeling bestuur 2-8-2023

Leden, 

Ter info:

  • Africhting zondag a.s. (zaterdag inkorven) gaat niet door!
  • Ik ga ons als vereniging opgeven om mee te doen dinsdag a.s. (inkorven maandag);
  • Inkorven jonge duiven vrijdag blijft voorlopig staan. Maar houd aub de mail in de gaten vrijdag, het kan zijn dat het nog wordt afgelast. 

Van: Arjan van de Willige <arjanvandewillige@icloud.com>
Verzonden: woensdag 2 augustus 2023 19:13
Onderwerp: Update: Aanmelden trainingsvluchten Natour

Beste bestuurders,

Vanmiddag heeft u van mij de onderstaande mail ontvangen. Later vanmiddag hebben wij een bericht van de NPO ontvangen dat er op zondag 6 augustus a.s. geen trainingsvluchten mogen plaatsvinden. Dit i.v.m. de weersvooruitzichten. De verwachting is op dit moment zo dat er waarschijnlijk op zondag niet gelost kan worden. Naar aanleiding van dit besluit zullen wij proberen om alle geplande trainingsvluchten van zondag te verplaatsen naar komende dinsdag 8 augustus a.s.

In hoeverre wij het geplande (zes groepen) programma kunnen volgen is op dit moment nog onduidelijk. Het e.e.a. is afhankelijk van het aantal beschikbare personen die meekunnen naar de losplaats en kunnen helpen met het ophalen. Om een goed beeld te krijgen van welke vereniging er allemaal meedoet is het belangrijk dat iedere vereniging, uiterlijk a.s. zaterdag, even laat weten of ze dinsdag meedoen of niet. U kunt dit laten weten via secretaris@afdeling9.nl of via Whatsapp op tel. 06-16673702. Verenigingen die al hebben laten weten dat ze meedoen hoeven dit niet opnieuw te melden. We zullen u na zaterdag zo spoedig mogelijk laten weten hoe het programma en het ophaalschema voor dinsdag 8 augustus er uit zal zien. Ook nu blijft gelden dat geen reactie geen deelname is.

In het bericht van de NPO werd ook het advies gegeven om de jonge duivenvlucht zo mogelijk te verplaatsen naar a.s. vrijdag. Als afdeling zullen wij niet in dit advies meegaan. Regelgeving hierover in onze afdeling maakt het niet mogelijk om met dit advies flexibel om te gaan. Het inkorven van de jonge duivenvlucht J31 Bierges blijft dus staan op aanstaande vrijdagavond.

Komende vrijdagavond zal er nog wel gekeken worden of het verstandig is om naar Bierges te gaan. Voor de oostkant van Nederland zou op dit moment de kans op lossing fiftyfifty zijn. Gezien de twijfelachtige vooruitzichten op dit moment zullen wij niet eerder dan op de laatste weersvooruitzichten hierover een besluit nemen. Mocht er een wijziging plaatsvinden dan zullen wij u hierover op onze website informeren.

Ik vertrouw erop u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.

Met vriendelijke groet,

Arjan van de Willige

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.