Trainingsvluchten woensdag 21 juni a.s.

Leden,

  • Inkorven dinsdag africhting: 20:00 tot 21:00. Omdat deze training laat ingepland is, willen wij vragen aan de deelnemende leden elkaar te helpen met inkorven en laden;
  • Inkorven donderdag dagfond: 19:00 tot 19:45. De duiven moeten worden aangevoerd naar Lichtenvoorde.
  • Inkorven vrijdag vitesse ‘gewoon’ volgens inkorfschema.

Groeten,

Sander Elsinghorst

Beste bestuurders,

In eerste plaats hartelijk dank aan alle verenigingen die hebben gereageerd op onze inventarisatie vragen betreffende de trainingsvluchten.

Ik kan u mededelen dat de afgelaste trainingsvluchten in grote lijnen op woensdag 21 juni a.s. worden ingehaald. Alleen de geplande trainingsvlucht van Groep F hebben wij afgelast. Voor de overige groep is de trainingsvlucht komende woensdag.

In de bijlage treft u het ophaalschema aan voor de geplande trainingsvluchten. De duiven worden morgenavond alleen opgehaald bij de verenigingen die hebben gemeld dat ze meedoen. Tevens hebben wij op dit schema aangegeven in welke groepen de duiven gelost worden.

Wanneer u zich als vereniging niet hebt aangemeld en er willen toch leden deelnemen dan mogen deze inkorven bij een andere vereniging binnen dezelfde groep.

Het vrachtgeld bedraagt €0,25 per duif, er mogen oude duiven mee en wilt u het aantal duiven doorgeven via inmanden.

Tevens treft u in de bijlage nogmaals het ophaalschema aan voor komende donderdagavond. De losplaats voor deze dagfondvlucht (E25) wordt niet gewijzigd. We gaan dus naar Châteauroux.

Ik vertrouw erop u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.

Met vriendelijke groet,

Arjan van de Willige
Secretaris Afdeling 9

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.