Jonge duiven week 29 + agenda ALV 30 oktober

Leden,

Zie onderstaande mail en bijlage. 

De mededelingen in het kort:

  • Jonge duivenvlucht: zaterdag inkorven van 18:00 tot 19:30. Vrachtwagen 20:00. Vlucht is gewijzigd in losplaats Kerkrade. CC6 lost zonder CC7; 
  • Dagfondvlucht: donderdag a.s. inkorven van 19:15 tot 19:45 in Winterswijk. Daarna aanleveren in Lichtenvoorde (20:15 daar zijn);
  • In de bijlage is de uitnodiging van de algemene ledenvergadering afdeling 9 30 oktober 2023. Graag alvast nadenken wie hier heen willen.

Groeten, het bestuur


Van: Arjan van de Willige <arjanvandewillige@icloud.com>
Verzonden: dinsdag 18 juli 2023 12:46
Onderwerp: Jonge duiven week 29 + agenda ALV 30 oktober a.s.

Beste bestuurders,

Als bestuur hebben wij o.a. van de Commissie Jonge duiven en enkele verenigingen uit Zuid het verzoek ontvangen om de losplaatsen keuze van de jonge duivenvluchten voor komend weekend in Zuid nog eens te heroverwegen. Naar aanleiding van dit verzoek heeft het bestuur besloten om onze leden uit Zuid nog een laatste kans te geven om in te kunnen stappen met de jonge duiven en dat de CC-6 en CC-7 naar verschillende losplaatsen mogen. Er is besloten dat CC-6 komende zondag 23 juli a.s. naar Kerkrade gaat en CC-7 naar Heusden-Zolder. De jonge duiven worden zaterdag opgehaald volgens ophaalschema B.

Als bestuur willen wij de verenigingen en leden in Zuid wel meegeven dat de geringe deelname aan de jonge duivenvluchten ervoor zorgt dat wij eigenlijk moeten ingrijpen. De geringe deelname en gescheiden lossingen zorgen voor flinke onnodige extra kosten. Wanneer er ook komend weekend opnieuw een geringe deelname is dan zullen wij in de toekost in de lossingen van Zuid wel veranderingen moeten aanbrengen omdat het anders financieel niet verantwoord is.

Het programma, inclusief ophaalschema (B), voor Noord blijft komend weekend ongewijzigd.

Vanaf week 30 wordt onder normale omstandigheden in de gehele afdeling het geplande programma gevolgd.

In de bijlage treft u nog de voorlopige agenda aan van onze algemene ledenvergadering op maandag 30 oktober a.s. Verenigingen kunnen voor deze ledenvergadering tot en met zondag 17 september a.s. hun voorstellen inleveren via secretaris@afdeling9.nl.

Ik vertrouw erop u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.

Met vriendelijke groet,

Arjan van de Willige

Secretaris Afdeling 9

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.