wijziging V16

Ter info


Van: Arjan van de Willige <arjanvandewillige@icloud.com>
Verzonden: woensdag 19 april 2023 13:30
Onderwerp: Wijziging Zuid

Beste bestuurders,

Naar aanleiding van de voorjaarsvergadering van Zuid hebben wij als bestuur van Afdeling 9 het verzoek van Zuid ontvangen om komende zaterdag 22 april a.s. de duiven van CC-6 en CC-7 tegelijk in Heusden-Zolder te lossen.

We willen u er allereerst op attenderen dat dergelijke wijziging besproken horen te worden op de ledenvergadering van onze afdeling en niet tijdens een bijeenkomst van Zuid. Als bestuur van Afdeling 9 hebben wij besloten om dit verzoek voor deze keer in te willigen maar de volgende keer het besluit van onze ledenvergadering te zullen volgen.

De duiven van Zuid worden dus komende zaterdag gelijktijdig in Heusden-Zolder gelost. Door de verschillende Autokon programma’s voor beide CC’s zal er komende zaterdag geen voorlopige uitslag van Zuid te vinden zijn op de website van Compuclub. Bij het definitief maken van de uitslagen zal Compuclub beide uitslagen samenvoegen zodat er dan een Zuid uitslag is. Op dat moment worden ook de splijtleden in Zuid in de juiste uitslag opgenomen.

Voor de goede orde het volgende. De D. & W. bestanden dienen volgens de vluchtcodes in Autokon te worden ingestuurd. Dit is voor CC-6 de vluchtcode V16 en voor CC-7 de vluchtcode V46.

Een vriendelijk verzoek aan de verenigingssecretarissen van de verenigingen uit CC-6 en CC-7 om hun leden hierover te informeren.

Ik vertrouw erop u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.

Met vriendelijke groet,

Arjan van de Willige
Secretaris Afdeling 9

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.